Miért fáj a hasam alja jobb oldalán. (lent)?
Figyelt kérdés
Lent fáj a hasam alja jobb oldalán.És fel vagyok puffadva meg ha felállok akkor nagyon benyilall,és kemény,ülve is nagyon fáj.Anyukám azt mondta hogy pete érésem van.De én nem voltam ebbe olyan biztos és tőletek kérdezem meg.
Ha tudtok segíteni nekem azt meg köszönném.
2013. okt. 12. 15:53
31/38 A kérdező kommentje:
de nem mindig fáj ok minden képpen elmegyünk
2013. okt. 12. 18:08
32/38 A kérdező kommentje:
Na tegnap este elmentünk az ügyeletre és a doktor néni azt mondta hogy ez nem vakbél hanem menses azért fáj a petefészkem mert meg fog jönni
2013. okt. 13. 08:11
34/38 A kérdező kommentje:
nem csak megvizsgált és azt mondta hogy ez a petefészek és a petefészkem fáj és erre azt mondta hogy azért fáj mert meg fog jönni
2013. okt. 13. 09:02
35/38 A kérdező kommentje:
meg írt fel gyógyszer de azt mondta hogy hogyha erősödik a fájás akkor kell elmenni ultrahangra
2013. okt. 13. 09:03
36/38 A kérdező kommentje:
szóval hála a jó istennek nincs komoly bajom
2013. okt. 13. 12:10
37/38 anonim válasza:
Hála Istennek! :) Ne is legyen soha semmi bajod az életben! :)
38/38 A kérdező kommentje:
de aranyos vagy köszönöm szépen :) :)
2013. okt. 13. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!