Miért fáj a hasam alja jobb oldalán. (lent)?
Lent fáj a hasam alja jobb oldalán.És fel vagyok puffadva meg ha felállok akkor nagyon benyilall,és kemény,ülve is nagyon fáj.Anyukám azt mondta hogy pete érésem van.De én nem voltam ebbe olyan biztos és tőletek kérdezem meg.
Ha tudtok segíteni nekem azt meg köszönném.
12 éves vagyok
és ha hozzá érek akkor nem fáj de nem nyúlok hozzá irtózatosan fáj,még állva is meg ülve is
Dehogyis menj nőgyógyászhoz!
Belgyógyászatra, vagy sebészetre kellene menned.
Hát tudod attól, hogy mi azt mondjuk, hogy peteérésed van attól neked még az éjszaka kilyukadhat a vakbeled és olyan hashártyagyulladásod lesz, hogy nem 5 napot töltesz a sebészeten, hanem 2-3 hetet mindenféle csövekkel a hasadban és akkor még jól jártál.
Nem megijeszteni akarlak, illetve dehogyisnem. És innen meg sem tudunk műteni. Szóval cuccot összepakolni, ügyeletre bemenni, ott megvizsgálnak és eldöntik, hogy mitől fáj a hasad. Inkább egy felesleges kör az orvosnál, mint egy életveszélyes állapotba kerülés. Szerintem. Te szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!