Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyukák: Nektek fáj a gátsebet...

Anyukák: Nektek fáj a gátsebetek, megérzitek az időjárás változást?

Figyelt kérdés

Több, mint 3 éve szültem lányomat, sajnos nem tudtam gátvédelemmel szülni, pedig megpróbáltam. Az után minden erős menszesznél fájt, feszült a gátam.

Májusban sajnos elvetéltem a kistesóval, azóta minden mensim erős, így minden alkalommal fáj. De ebben a ciklusban valami furát vettem észre. Ciklusom közepén járok és kicsit érzem, fájlalom a gátam. Tegnap kezdődött, és ma megint fájt. Nem olyan erősen, elég enyhén, de azért kellemetlen.

Tegnap kezdett lehülni az idő, ma még jobban lehült. Elképzelhető, hogy az időjárás változást érzem?

2013. okt. 10. 14:46
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem még sose fájt, pedig kétszer is vágtak. mindkétszer gatvedelemre készültünk, elsonel nagy volt a buksija, masodiknal a keze a feje mellett jött. Első után hematoma is lett benne. mivel vágott seb, lehet érzékeny az idojarasra.
2013. okt. 10. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!