Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti megérzitek a peteéréseteket...

Ti megérzitek a peteéréseteket? Illetve éreztek-e enyhe időnkénti alhasi fájdalmat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
hát magát a peteérést nem érzem,de valahogy különös érzés fog el,mielőtt megjön,úgy 2-3órával előtte.. persze alhasi fájdalmakkal mellékelve :)
2012. júl. 29. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló előtt borzalmas fájdalmaim voltak középidőben, és utána a menstruációmig fájt a hasam, diszkomfortérzésem volt (olyan volt, mintha meg akarna jönni bármelyik pillanatban). Szóval volt 11 jó nap a hónapban, amikor nem kellett törődnöm az átkozott női dolgokkal.
2012. júl. 29. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Én megérzem és nem szokott fájni.
 4/7 A kérdező kommentje:
De úgy a ciklus 10-ik és 14-ik napja körül éreztek-e valamit?
 5/7 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mégiscsak. Az a petém fáj, amelyikben meg fog érni a pete. De nem a kilökődéskor van a fájdalom, hanem korábban.
2012. júl. 29. 21:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, érzek. 28 éves vagyok, de csak 2-3 éve érzem meg. Viszonylag nagy (menstruáció jellegű) fájdalommal jár. Kolléganőim nem hiszik el nekem... Pedig tényleg érzem, és tökéletesen ki is tudom így számolni a menstruációmat, ami persze pontos, de ha az ovulációs fájdalom egy nappal később jön, mint gondoltam, akkor tudom, hogy a mens. is később fog jönni egy nappal.
2012. júl. 29. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Enyhe alhasi fájdalom, elkezd feszülni a mellem, és megváltozik a hüvelyváladékom állaga.
2012. júl. 30. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!