Meg lehet érezni hogy mikor fog megjönni az első menstruációm? (lent)
Figyelt kérdés
úgy értem hogy fogok valamit érezni pár nappal előtte?2013. okt. 9. 20:50
1/4 anonim válasza:
Én aznap láttam egy barnás foltot a bugyimon, és ennyi. Se előtte, se utána másfél hónapig nem volt semmi. De gondolom mindenkinél más.
2/4 anonim válasza:
Én semmit sem éreztem, egyszercsak észrevettem, hogy vérfoltok vannak a bugyimban.
3/4 csibe1788 válasza:
nekem 14 évesen jött meg először sose felejtem el....fogod érezni már előtte 1 nappal.....lent nem éreztem semmit de a hasam az ugy fáj hogy folyton azt hittem megy a hasam.másnap kezdtem vérezni. mentem a wc re és ahogy lehuztam a bugyim akkor láttam.mikor elsőnek megjön nem érzel lennt sz.tem semmit majd rá pár hónapra(ha betétet fogsz használni)azt fogod érezni hogy mikor mész...közben érzed hogy folyik.
4/4 anonim válasza:
Nekem fájt a hasam,de előtte 2 hétig barna folyás jött,akkor tudtam,hogy hamarosan megjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!