Vajon így is feltudom használni az intim pezsgőtablettát?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem, hogy vettem ma a DM-ben intim pezsgőtablettát, de voltam olyan agyatlan, hogy nem olvastam el kellően a dobozát és itthon mikor kibontottam, akkor eszméltem rá, hogy ez utántöltő. Intim zuhanyom viszont nincs, csak az is több ezres tétel, úgyhogy majd idővel azt is veszek, de most nem. Na mindegy nem is ez a lényeg, hanem, hogy ha beleteszem ezt a tablettát a fürdővizembe úgy ér-e valamit? Majd beszívok alul egy kis vizet, majd kinyomom. :D Más most nem igazán jut az eszembe a felhasználással kapcsolatba, csak már tökre rákészültem, erre tessék.... Vagy esetleg más alternatív megoldás is érdekelne, ha valakinek valami ötlete. Köszönöm az értelmes válaszokat!2013. okt. 9. 16:04
1/1 anonim válasza:
Irrigátor kell hozzá, ezek hüvelyöblítésre valók.
Amúgy nem akarok neked hazudni, de én ilyen irrigátort pezsgőtablettával együtt vettem tavaly olyan max. 2000 Ft-ért. Szerintem tabletta nélkül irrigátort már kapsz egy ezresért is.
Ezek nem jók a fürdővízbe. Onnan nem jut fel a hüvelyedbe. És ahhoz, hogy az egész hüvelyedet átmossa, vagyis érjen is valamit, ahhoz kell az irrigátort.
De amúgy ha éppen nem használsz, nem veszítesz vele sokat. Ugyanis a rendszeres és gyakori irrigálás sem jó. Én menzesz után szoktam 1-szer csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!