Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom használni a tampont,...

Nem tudom használni a tampont, mi a tippetek?

Figyelt kérdés
A tampon alig egy centire megy föl. Nyom ,nem tudom mit csináljak. Lazítottam ilyesmi. 15 múltam természetesen szűz vagyok. Muszáj lenne használni ...... Másnak is van ilyen? Tipp?

2013. okt. 3. 20:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Följebb KELL tenned ahhoz,h ne nyomjon,fájjon. Próbáld meg,h akkor használod,amikor több a vérzés és mielőtt feltennéd kend be ol. Canesten kenőccsel.
2013. okt. 3. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy a szűzhártyádon kicsi a nyílás, és ezért nem fér föl. Azért nem ajánlanám, hogy erőltesd, ha így van, mert ha felteszed, és megtelik, utána nem biztos, hogy ki tudod szedni.
2013. okt. 3. 20:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Jaj én úgy értelmeztem, hogy 1 centire megy csak föl a tampon teteje. Ha már benn van a tampon, de az aljától 1 centi kb., akkor érvénytelen a válaszom, akkor már biztosan átment a szűzhártyádon.
2013. okt. 3. 20:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Kedves 2.,3.! Én másképp értelmeztem,de lehet,h neked van igazad. Most akkor mi a helyzet?
2013. okt. 3. 21:01
 5/13 A kérdező kommentje:
Egy centire megy föl kb. Elég kicsit.
2013. okt. 3. 21:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Tehát a teteje nem megy egy cm-nél feljebb? Ha igen,akkor se erőltesd!
2013. okt. 3. 21:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Tehát próbáld meg, hogy bekened síkosítóval, és úgy rakod fel. Ha a szűzhártyád nem engedi be, akkor így se fog felmenni. Ha viszont felmegy, akkor csak annyi a gond, hogy túl száraz voltál.
2013. okt. 3. 21:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha nem megy, ne erőltesd!
2013. okt. 4. 06:35
 9/13 anonim ***** válasza:
én sem tudtam feltenni amig szűz votlam. van aki fel tudja van aki nem. próbálkozz még de ha nem emgy ne eröltesd. Én is sokat próbáltam de sosem sikerült addig amig szűz voltam.
2013. okt. 4. 13:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Szépen felejtsd el a hagyományos tampont és menj be a Rosmannba tampaxért. Ez olyan tampon, ami appliátorba van téve és nagyon egyszerű feltenni. Pontosan le van benne írva, hogyan kell használni. Az applikátor vékony műanyag cső, könnyen felcsúszik, nem úgy, mint a tampon maga. Sokkal higiénikusabb is így a felhelyezés.
2013. okt. 6. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!