Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem tudom használni a tampont,...

Nem tudom használni a tampont, mi a tippetek?

Figyelt kérdés
A tampon alig egy centire megy föl. Nyom ,nem tudom mit csináljak. Lazítottam ilyesmi. 15 múltam természetesen szűz vagyok. Muszáj lenne használni ...... Másnak is van ilyen? Tipp?

2013. okt. 3. 20:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem itt nem azért van baj, mert nem a szűzhártyája nem engedi. szerintem rágörcsölsz és a hüvelyed izmai megfeszülnek. még nem értél meg rá agyilag hogy használd. én is így voltam vele... 16 évesen tudtam először használni.
2013. okt. 7. 10:57
 12/13 anonim válasza:
Szia!:) Én 16 vagyok, és én is most kezdem el használni. Eddig nagyon féltem tőle, és sose tudtam felhelyezni! Próbálgattam, de annyira fájt, hogy nem ment föl soha. Biztosan rágörcsöltem. Egyszer végül sikerült nagy nehezen, de szúrt, éreztem, hogy fáj... Borzasztó rossz volt.:( Aztán pár hónappal később nem vittem magammal a suliba semmit, mert sokkal előrébb jött meg, ahogy kellett volna. Barátnőmnél csak tampon volt... Arra gondoltam, hogy tesi lesz, és át fogok ázni (borzasztó sok vérzésem van ilyenkor). Bementem a wc-be, és nem görcsöltem rá, úgy voltam vele, hogy semmi baj nem lehet! Fel is ment simán, azóta tamponozok!:) Sokkal higénikusabb, nem érzem, hogy folyik a vér, szóval én csak ajánlani tudom.:) Sok sikert hozzá!
2013. okt. 16. 17:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi. Majd még próbálkozom. :)
2013. nov. 10. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!