Az mitől lehet, hogy mikor párommal együtt vagyunk, akkor érzem azt a mindjárt megjön érzést?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy más is van-e így ezzel...nem pont az együttlétkor, hanem inkább előtte,izgalmi állapotban.Még csak most múlt el, tegnap volt a 10.nap, szóval azért nem lehet, mert meg kell jönnie(mondjuk múltkor a 23.napon jött meg, egy héttel előtte márt fájt a hasam szóval nem tudom).
Igazából nem is zavarna a dolog, csak mivel babát szeretnénk, nem tudom, hogy a ciklus vége felé merjük-e csinálni, nem tudom, hogy ettől elmehet-e a esetleg baba.Már volt egy vetélésem sajnos.
Szerintetek?Légyszi ne szóljatok le, csak nem értem mitől lehet.
2009. nov. 9. 11:46
1/3 anonim 

válasza:

Nőgyógyászt mindenképpen érdemes lenne megkérdezni, mert egy vizsgálat után ő tudna biztosan válazolni. Én csak tippelek: ha olyan pózban és olyan intenzitással szeretkeztek (hátha még a párod hosszú pénisszel is büszkélkedhet), hogy a párod pénisze minden lökésnél megüti a méhszájadat, az okozhat ilyen, a jósló görcsöcskékhez hasonló alhasi fájdalmat. Próbáljatok ki más pózt és ne dugja annyira mélyre, hátha úgy nem fog fájni.
2/3 A kérdező kommentje:
oké, köszi, figyelünk majd:)
2009. nov. 19. 14:31
3/3 anonim válasza:
Ha "inkább előtte" érzed, akkor az az izgalmi állapot miatt lehet,a megduzzadt nemi szerv miatt, nálam is elő szokott fordulni, de amikor ellazulok, akkor elmúlik magától! Ha közben érzed, akkor detto előttem szóló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!