Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal mindjárt fél éve vagyunk együtt. Mit csináljak?
Én még szűz vagyok,17/L.Szeretem a barátom és nem akarom elveszíteni.
Minden kapcsolatom eddig fél évig bírta.Most is kezdd elromlani.Már alig beszélünk vagy találkozunk egymással.Azt hiszem,hogy fel kell dobnunk a kapcsolatunk,dehát a szex ugye még nem jöhet szóba.Nem tudom,hogy mit tegyek.Nincs is ideje rám.Most volt kórházban és amint tudtam bementem hozzá.Ez egy héttel ezelőtt(vasárnap) volt.Azóta nem is találkoztunk meg semmi.Próbáltam vele megbeszélni a problémám,de rögtön felékapta a vizet,hogy nem vagyok elég megértő és türelmes.Aztán írtam neki egy "bocsánatkérő" SMS-t,de azt is a szívére vette.Szeretem,de nem tudom,hogy a beszélgetéseken kívüól mit tudnék még tenni.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat!
Húha..elég furcsa...
Sztem a barátod eléggé sértődékeny... Lehet, hogy feszült...lehet, hogy ő is ugyanúgy érez , mint te... csak nem tudjátok ezt egymásról.
Szerintem egy kapcsolatot rengeteg féleképpen fel lehet dobni.
Ha mondjuk kettesben vagytok, és egymás mellett ültök fordulj hozzá és mond el neki, hogy szereted és csókold meg szenvedélyesen..de persze a ti esetetekben valami nagyobb durranást kell bevetni.
Nem tudom, hogy a srác szűz-e még... de ha megérti , hogy te még nem szeretnéd elveszíteni, de nálad a petting már szóba jöhet, akkor hajrá! Vegyél egy szexy fehérneműt, és dobd be magad...Amikor együtt vagytok, menj be hozzá a fürdőbe,vagy a szobájában masszírozd meg..kényeztesd... Érezze, hogy szereted!
Ám ne forduljatok át a ló másik oldalára... Szóval , ha mindezek ellenére a srác sétrődékeny még mindig akkor hagyd a fran*ba!
Jah és nehogy scak te kényeztesd!Várd el tőle ugyanúgy te is!Ha ő önző akkor szintén hagyd!
Jah és még valami: Lehet, hogy egy kicsit sok vagy neki!Úgy érzi nem kell küzdenie érted!....ez nem túl jó...A legjobb, ha pár napig..vagy hétig hanyagolod.Ne keresd!ha szüksége van rád úgyis fog hívni, ha nem..hát jobbat érdemelsz! Ne add fel! Légy szexys! és élvezd az életet!!Itt a tavasz és nem sokára itt a nyár!Tombolj! És ne hagyd , hogy irányítson! Maradj független!
Én azt mondom, hogy nagyjából semmit. Amikor lehetséges legyetek együtt, ne kételkedjetek egymásban és beszélgessetek. Ha a egymásért érzett szeretet igazi én bízom benne, hogy átvészelitek ezt az időszakot. Ha nem, akkor a mennyország ( vagyis a nagy Ő ) még mindig várat magára.
Sárky
Ő már nem szűz,és azt várom,hogy találkozzunk,hogy végre tudjunk beszélgetni,mert mostanság eddig sokszor beszéltünk erről,csak keveset és átfutottuk a témát.
És most szombaton lesz a névnapja,szóval ha minden jól megy,akkor szombaton fogunk találkozni.Csak az a baj,hogy most volt egy veszekedésünk,mait leírtam és nem tudom,hogy ezek után hívjam fel úgy,mintha mi sem történt volna?És mondjam meg,hogy az ajáőndékát át szeretném szombaton adni?Vagy hogy?
Amúgy én szivesen szeretkeznék vele,csak ugye ezálatl,hogy keveset találkozunk nics meg bennem az a nyugalom és meghittség,hogy oda tudjam adni magam neki.
Ohh és köszi az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!