Tudnátok olyan nőgyógyászt ajánlani Budapesten, aki nagy tudású, de rendes és megértő? Rossz tapasztalataim miatt már nem merek bevállalni még magánorvost sem ajánlás nélkül. Bízom bennetek. Köszönöm.
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 10:01
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
Tudom én... Leukémiás voltam. Tudom, mi milyen komoly...
De akkor is utálom a paraszt nőgyógyászokat és akkor is ki kell találnom valamit, hogy ne menjen rá a kapcsolatunk erre. És igen, ez a pasi ér annyit. Az ember társas lény. Lehetünk egészségesek, de teljesen magányosak és boldogtalanok is. Én vele vagyok boldog. Tudom, hogy nem mindeni ért egyet velem. Régen én se értettem volna magammal...
2013. okt. 9. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!