Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért késhet mindig?

Mért késhet mindig?

Figyelt kérdés
Amikor megjött az első menstruációm,utána,sose nemjött egm pontosat.Tehát mindig késett valamennyit,vagy előbb jött meg.Kb fél évig szedtem fogamzásgátlót,avval pontosan 28napra jött meg.De most abba hagytam aszedését,és utána az első egy héttel hamarabb jött meg,most pedig szinte már egy hetet késik.Mért lehet ez?
2013. okt. 6. 22:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem írtad, mikor jött meg először..

Ha kevesebb, mint 2 éve ( a fogamzásgátlós időszakot leszámítva), akkor belefér... ha több, akkor érdemes lenne elmenni nőgyógyászhoz, és megnézetni a hormonháztartásodat, esetleg csináltatni egy ultrahangot.

A fogamzásgátló csak elfedte a problémát, olyankor nincs peteérés, nincs menzesz, csak megvonásos vérzés.

2013. okt. 6. 23:05
 2/4 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló semmit nem old meg, csak elfedi a problémát!
2013. okt. 7. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
elöszöris fogamzásgátló után normális ha akár több hónap amire helyre áll, ha ezután sem fog akkor keress fel egy endokrinológust aki elküld hormon vizgsálatokra. Ez a dolog nem nőgyógyászra tartozik.
2013. okt. 7. 10:35
 4/4 A kérdező kommentje:
már vagy 7éve kb...de előtte se volt az,hogy rendszeresen megjött volna..sőt az elejében ugy volt,h csak nyáron jött meg,télen nem...de az lehetséges,hogy abbahagytam a fogamzásgátl tablettát,és akk ebben a hónapban nem jön meg??
2013. okt. 15. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!