Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért késhet a menstruációm?

Mért késhet a menstruációm?

Figyelt kérdés
14.én kellett volna megjönnie de ma 20.-a van és még mindig semmi...a párommal óvszerrel védekeztünk de mielőtt elment volna kihúzta...úgy gondoljuk ha kilyukadt volna akkor is elég kevés, hogy terhes legyek mert nem bennem ment el és nem vettük észre, hogy kilyukadt volna...vovemberben késett másfél hetet a stresz miatt...de mostanában mindig sokkal hamarabb megjött...volt amikor egy héttel is...Mit tegyek most? 17/L
2011. ápr. 20. 18:57
 1/6 A kérdező kommentje:
novemberben*
2011. ápr. 20. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is dettó, 14-én kellett volna megjönnie és ma érkezett... Fürödj meg egy kád forró vízben, olyan melegben, amilyenben csak bírod, én is így tettem tegnap este, és lám, használt :)
2011. ápr. 20. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
nem szedtél valami gyógyszert? beteg voltál? nekem 2 hetet késett miatta.
2011. ápr. 21. 10:21
 4/6 A kérdező kommentje:
erős porcerösitöket szedek csak ( dona 750mg filmtabletta)
2011. ápr. 21. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:

sztem a második vmi durván erős antibiotikumra gondolt ;)

egy hónap néha kimaradhat, de ha már egy ideje rendszertelen el kéne menned dokihoz, lehet semmi komoly, de ha még is, akkor minél előbb kezeltesd.

2011. ápr. 22. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok minden befolyásolhat, főleg a stressz, de ha félsz hogy van valami menj el nőgyogyihoz. Nekem többzör is ovlt olyan, hogy stresszesebb időkszakban másfél hónapot is késett, aztán utána egy jó ideig rendben volt, aztán meg hamarabb jött meg. Az ilyen külső hatásoktól eléggé függ
2011. ápr. 22. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!