Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináltam rosszul (menstru...

Mit csináltam rosszul (menstruáció)?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, de megpróbáltam mini tampont feltenni menstruációkor. Miközben toltam olyan érzésem volt, mintha teljesen ki lennék száradva és nagyon dörzsölt, égetett. Pedig lazítottam. Az lényeges, hogy körülbelül csak 30 perce jött meg, és akkor tettem fel? Vagy lehet hogy van valami bajom?

17/L

2013. okt. 6. 14:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Van egyáltalán szükséged tamponra?Van annyira erős vérzésed,hogy betéttel kényelmetlenül érzed magad?
2013. okt. 6. 14:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam kényelmetlenül betéttel és nem szoktam sokat vérezni sem, viszont ez most egy olyan alkalom lett volna ahol tamponnal jobban éreztem volna magam.
2013. okt. 6. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem volt elég nedves a hüvelyed.
2013. okt. 6. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Így van. A tampont akkor tudod csak kényelmetlenség nélkül feltenni, ha már eléggé vérzel, akkor a nedvesség miatt könnyebben megy fel.
2013. okt. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!