Miért csinálják ezt velem az orvosok?
Lassan 21 éves leszek és még mindig durván pattanásos vagyok. Felkerestem egy bőrgyógyászt, írt fel gyógyszert, gyönyörűen letisztult az arcom. Megígérte, hogy ha már nem kell szednem a gyógyszert nem fognak visszajönni a pattanások. Hát 3(!!!!) nap múlva visszajöttek... Jó, akkor megint felírta a gyógyszert. Lassan 1 éve antibiotikumot szedek és már ott tartok, hogy mindennapos májfájdalmaim vannak. Felkerestem egy nőgyógyászt is, hogy küldjön el hormonvizsgálatra. Ő erre azt mondta, hogy nem tartja fontosnak, felír egy fogamzásgátlót amitől biztos, hogy rendbe fogok jönni. Ennek az lett az eredménye, hogy most abszolút nem menstruálok. Egyébként mindkettő magánorvos.
Elegem lett már ebből, egy szem gyógyszerrel sem vagyok hajlandó többet bevenni. Kinél tudom elérni, hogy elküldjön egy hormonvizsgálatra? A háziorvos nem tud beutalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!