Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért véres a vizeletem?

Miért véres a vizeletem?

Figyelt kérdés
Azt gondolom, hogy fel vagyok fázva, holnap megyek is orvoshoz, de nagyon fáj, és nagyon megijedtem, amikor ma megláttam, hogy véres...Nem járok mezítláb, nincs kint a derekam, nem járok uszodába, nem ülök rá nyilvános WCkre sem. Miért vagyok mindig felfázva? Mit fog csinálni az orvos? Csak ad egy antibiotikumot? Az milyen hamar fog hatni? Mert holnap nekem 4 órán kéne egy helyben ülnöm egy versenyen, de most kb 10 perc a rekordom, és az is nagyon nehezen.
2009. nov. 8. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy időben nekem is gyakran volt felfázásom, kegyetlenül tud fájni, és nekem pillanatok alatt véres lett a vizeletem. Állandó szexuális partnered van? Régóta vagytok együtt? Nekem akkor volt ezzel gondom többször, amikor hozzá kellett szoknom az új partnerhez. Azt is olvastam, hogy mivel a nők könnyen kapnak húgyúti fertőzést, ezért az is fontos, hogy szex után a lehető leghamarabb pisilj, ugyanis az kimossa a bacikat, amelyek esetleg bekerülhettek (függetlenül attól, hogy előtte zuhanyoztok-e).

A doki fog kérni vizeletmintát, ebből megállapítja, hogy milyen súlyos a felfázásod, és ad rá antibiotikumot. Nekem a Nitrofurantoin vált be, ha ezt elkezdtem szedni, már fél-egy órával a bevétel után elmúlt a fájdalom, de szedni kell 4-5 napig.

Addig meg igyál nagyon sokat, hogy átmosd a "vezetékeket".

2009. nov. 8. 20:40
 2/3 A kérdező kommentje:
15 hónapja vagyunk együtt, és óvszerrel védekezünk, de egyébként mostanában nem voltunk együtt, csak pénteken, és utána szombaton kezdett el nagyon fájni, és mára lett véres:S
2009. nov. 8. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:

könyörgöm: orvos!

siess orvoshoz!

2009. nov. 8. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!