Nagyobb csomok a bal alhasi reszen, mi lehet ez? SOS
Figyelt kérdés
Ugy egy hete, mikozben a hasam nyomkodtam(rossz szokas, miota kicsit pocim lett azota nyomkodom, neha eleg kemenyen, eszrevettem valami kemenyseget bal oldalon a koldokomtol kicsit lennebb. Olyan mintha sok kissebb nagyobb labdacska lenne bent, es nem birok rajonni, hogy mi lehet.Nem faj, csak zavar, mert tudom, hogy ott vannak.Mi lehet az? Orvoshoz meg nem tudok menni...Otlet?2009. nov. 8. 18:40
1/7 anonim 

válasza:

Zsircsomók is lehetnek. Ne vagy túlsúlyos?
2/7 A kérdező kommentje:
egyaltalan nem. 178 cm vagyok es 66 kilo. van egy kis pocim de annyi...
2009. nov. 8. 18:48
3/7 A kérdező kommentje:
ja es nem a borom alatt erzem, hanem bennebb
2009. nov. 8. 18:49
4/7 anonim 

válasza:

Nem lehet,hogy székrekedéses vagy? Nekem akkor szokott érezhetővé válni a bélsár,amikor már régen nem voltam wc-n..
5/7 anonim 

válasza:

Figyeld, hogy eltünnek-e, változik-e a helyük, számuk, méretük - ha igen, akkor valószínűleg tényleg a bélsarat tapogatod. Ha stabilan ott vannak, akkor mutasd meg a háziorvosodnak, ő eldönti, hogy kell-e további kivizsgálás avagy megnyugtat és elmondja, hogy mik ezek.
6/7 anonim 

válasza:

Tudom, hogy régi a kérdés de ha esetleg ezt látod. Akkor azóta kiderült, hogy mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!