Max hány napot csúszhat ilyenkor a menstruáció?
Figyelt kérdés
Egy éve jött meg először, tehát még "kezdő" vagyok viszonylag. Most van október 2-a... És augusztus utolsó hetében lett vége egy ciklusomnak. Ez több mint egy hónap. Normális hogy még nem jött meg újból?#menstruáció...:(
2013. okt. 2. 16:03
2/6 anonim válasza:
Maximum 6 hónapot várhatsz. De ha nem akarsz bizonytalanságban élni, előbb is elmehetsz orvoshoz.
3/6 A kérdező kommentje:
Uhh 6 hónap? köszi:)... Remélem azért addigra majd megjön... Nem nagyon szeretnék orvoshoz menni, de persze ha majd kell akkor kell! Köszi mindannyiotoknak!
2013. okt. 2. 16:10
4/6 anonim válasza:
2. vagyok. Ha esetleg 6 hónapig sem jön meg a következő menstruációd, akkor a saját nyugalmad érdekében jobb lenne ha orvoshoz menni. De csak nem kell annyit várnod.
5/6 anonim válasza:
*ha orvoshoz mennél. Megint a 2. voltam. Bocsánat!
6/6 anonim válasza:
Augusztusban, az teljesen jó.
Van akinek 8 hónap is kimarad.
17 éves korodig 3ez rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!