A tanga bugyi tényleg meddőséget okozhat?
Figyelt kérdés
2009. nov. 7. 17:34
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy nagyobb az esély a fertőzésekre, könnyebben bejuthatnak a kórokozók és esetleg egy olyan betegség, fertőzés is így, ami meddőséget okozhat. Tehát nem maga a tanga okozza, hanem annak a viselésének a következménye.
3/11 anonim válasza:
Azt sem tudom, hogy hány éve hordok tangát... Érdekes, nekem semmi bajom! Szóval baromság az egész!
5/11 anonim válasza:
Pedig veszélyes, mert horzsol, miközben járkálsz fel-alá és könnyebben bejutnak a bacik. Inkább a sima bugyi (amit a mai napig nem értek, miért hívnak nagymamabugyinak) vagy a féltanga, de a tanga nem ajánlatos. Én nem hordom, habár nem a betegség-dolog miatt, hanem szimplán azért, mert nekem kényelmetlenXD
6/11 anonim válasza:
a tanga hordó vagyok... a hagyományos fajtát szeretem, a "cérna" vagy a "spárga" nem az én világom.
Na ne mondd, hogy sok év után (talán 15) most úgy gondolja a baci, hogy : na most megbacizom, mert tangát hord.
A kényelmetlenséget aláírom, hogy valakinek az, de, hogy egészségtelen?! Hülyeség.
7/11 anonim válasza:
18 éve tangát hordok, és van egy egyéves kisfiam. de az is lehet, h szerencsés vagyok?
8/11 anonim válasza:
Na, ez az! Mi tangások fogjunk össze! :DD
Sok baromság! Én meg kitalálom, hogy a térdzoknitól elszorul a vérkeringése az embernek és meghal...
9/11 anonim válasza:
szerintem nem a tanga hordással van a baj, hanem hogy a legtöbb lány, aki nagyon követni akarja a divatot (és ők általában tangát hordanak), azok emellett télen-nyáron vese villantós cuccokat hordanak. és ez így okozhat meddőséget, ha sikerül jól felfáznia. bár ez elsősorban az elvakult tinilányokra vonatkozik.
10/11 anonim válasza:
már megint minek kell felhozni témának és b*sztatni a tiniket? de őszintén mit ártottak neked? Ha elovasok egy kédést 100% h belevonják a tiniket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!