Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruálni akarok? Mér nem...

Menstruálni akarok? Mér nem jön már meg?

Figyelt kérdés
ezen a héten barnásabb lett a bugyim 2 éve nő a mellem 2 éve szőrösödöm azon a helyen a hónaljamon nem nem tudom mért 2 és fél éve van fehér folyásom!!!! (már annyira várom) :)

2013. szept. 27. 17:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
De a szülési fájdalmat és menstruációs görcsöt se.
2013. szept. 27. 18:01
 12/13 anonim ***** válasza:
77%

De Jézusom....szülni fogok mert "megéri" hiszen gyermekem lesz....az hogy vérezzek minden hónapban és szívjak az egyéb tünetekkel annak semmi gyakorlati haszna nincs, pláne annak, hogy napokig tartson, az anyatermészet ez máshogy is elintézhette volna, illetőleg szükségtelen már 12 évesen kezdődnie...mivel egy 12 éves szervezet habár képes kihordani a babát, de mégsem felkészült hisz még növésben van és a kamaszkor legelején...

De tőlem bárki istenítheti a menstruációt, sőt fessen vele tájképet a falra, engem az sem izgat, de ne mondja nekem hogy örüljek neki, meg hogy, hogy merészelem utálni...rohadt macerás, fájdalmas, rossz közérzetet okoz, és rengeteg kínos, és kellemetlen melléktünettel jár...nem fogom azért szeretni, mert ez emlékeztet rá, hogy majd egyszer lehet gyermekem, és valószinüleg, ha már van annyi gyermekem amennyivel úgymond megbékélek, végképp nem fogok neki örülni, hogy még mindig ez a műsor...

2013. szept. 27. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:

én is vártam 13-14 évesen hogy megjöjjön. és nem csak én hanem az összes barátnőm.

azóta nyílván már csak teher és nyűg amikor megjön:/.

18N

2014. okt. 29. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!