Menstruálni akarok? Mér nem jön már meg?
De Jézusom....szülni fogok mert "megéri" hiszen gyermekem lesz....az hogy vérezzek minden hónapban és szívjak az egyéb tünetekkel annak semmi gyakorlati haszna nincs, pláne annak, hogy napokig tartson, az anyatermészet ez máshogy is elintézhette volna, illetőleg szükségtelen már 12 évesen kezdődnie...mivel egy 12 éves szervezet habár képes kihordani a babát, de mégsem felkészült hisz még növésben van és a kamaszkor legelején...
De tőlem bárki istenítheti a menstruációt, sőt fessen vele tájképet a falra, engem az sem izgat, de ne mondja nekem hogy örüljek neki, meg hogy, hogy merészelem utálni...rohadt macerás, fájdalmas, rossz közérzetet okoz, és rengeteg kínos, és kellemetlen melléktünettel jár...nem fogom azért szeretni, mert ez emlékeztet rá, hogy majd egyszer lehet gyermekem, és valószinüleg, ha már van annyi gyermekem amennyivel úgymond megbékélek, végképp nem fogok neki örülni, hogy még mindig ez a műsor...
én is vártam 13-14 évesen hogy megjöjjön. és nem csak én hanem az összes barátnőm.
azóta nyílván már csak teher és nyűg amikor megjön:/.
18N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!