Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki akart menstruálni? Tapaszta...

Ki akart menstruálni? Tapasztalatok az elsőről?!

Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok milyen érzés lehet mert még nem tudom. tapasztalokat lécci írjatok! kösszi

2013. szept. 26. 17:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szar érzés. 15/l
2013. szept. 26. 17:17
 2/16 anonim ***** válasza:

En nagyon nem akartam mert tudtam.h csak egy gond lesz minden honapban.

Mai napig utalom de hala csak 4napig tart es nem sokaig.

2013. szept. 26. 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:

Rossz!

Nyáron a legszarabb!

Nekem is 4-5 napig tart szerencsére.

Amikor megjön, ha reggel akkor egész nap görcsöl a hasam,gyógyszer sem használ csak max ha sétálgatok,de hogy rávegyem magam ahhoz nagy erő kell.Ha este jön meg akkor egész éjjel nem alszok,úgy görcsöl a hasam.

Szóval élvezd ki amíg nem mensizel :)

2013. szept. 26. 17:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is vártam nagyon, hogy megjöjjön. :D Így utólag már vicces, hogy ezt gondoltam.. Amúgy nekem elég ritkán fáj a hasam és olyankor is elég egy gyógyszer ami teljesen elmulasztja. Bár amúgy is kellemetlen tud lenni, de nem kell félni, mindenki megszokja.
2013. szept. 26. 20:12
 5/16 anonim ***** válasza:
én vártam.. és nem a legkellemesebb de nem is olyan rossz szerintem! az élet velejárója, néha rossz de ez van ezt kell szeretni! én ha mozgok vagy elfoglalom magam akkor észre se veszem, hogy megvan
2013. szept. 26. 20:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Én is vártam... szerintem a legtöbb lány kicsit kíváncsi h vajon milyen lehet.

Így utólag vissza gondolva jobb volt mikor még nem menstruáltam. :D

De amikor megvan akkor mindig megnyugszom h egészséges vagyok és minden rendben van! Azt mondom használd ki amíg nincs meg mert utána már visszasírod ezeket az időket (tapasztalatból mondom)

Sok sikert! :))

2013. szept. 26. 21:03
 7/16 anonim ***** válasza:

11 vagy 12 voltam. Nem mertem elmondani anyunak, mert tiszta cikinek tartottam. Kb 1 héten keresztül barnás voltos volt a bugyim, végül mosásnál észrevette, és akkor elmagyarázta, hogy mit kell tenni. Égett a fejem, és nem akartam hallani róla. Az első igazi vérzések nagyon durvák voltak, pont karácsony volt, még felállni sem mertem, mert akkor rögtön elindult. Aztán végül megszoktam, és rájöttem, hogy ez nem is annyira ijesztő, mint ahogy gondoltam. Csupán az a legrosszabb menne, hogy én az első napon mindig rosszul vagyok, erős szédülés/hányinger, és valami iszonyúan görcsöl a hasam.

Ne félj tőle, és semmiképpen se titkold el, mert akkor csak még kínosabb lesz! Hajrá! :)

16/L

2013. szept. 26. 21:37
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezekszerint én vagyok az egyetlen, aki szeret mensizni :$ mondjuk szerencsém van, mert rendszeres, és nem fáj a hasam. Nőnek érzem magam tőle.
2013. szept. 26. 21:37
 9/16 anonim ***** válasza:
benne*
2013. szept. 26. 21:38
 10/16 anonim ***** válasza:

7es!

nem csak te, itt vagyok én is :)

2013. szept. 27. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!