Ki akart menstruálni? Tapasztalatok az elsőről?!
Figyelt kérdés
kiváncsi vagyok milyen érzés lehet mert még nem tudom. tapasztalokat lécci írjatok! kösszi2013. szept. 26. 17:11
12/16 anonim válasza:
Nem tudom, én soha nem vártam, 14 évesen jött csak meg, tökre irigyeltek, hogy még nem volt meg 13 évesen se.. Utálom, macerás, és nem érzem magam tőle inkább nőnek, inkább csak kényelmetlenül érzem magam, hogy úristen, nehogy valami baleset érjen, egész nap ettől parázok. Szóval nem, nem szeretem, és nem is vártam.
14/16 anonim válasza:
Én nem vártam de már egy kicsit féltem h vmi bajom van. 15 évesen megjött.
15/16 anonim válasza:
Én is már nagyon várom 12/L.Munket a suliban V. végén még fel is világosítottak és sok könyvet is elolvastam,úgyhogy fel vagyok már készülve rá
16/16 anonim válasza:
NEM AKTUÁLIS DE VALAKINEK HÁTHA
Hát én nagyon de eszméletlenül vártam és anyát megkérdeztem mikor jött meg neki azt mondta 13 én nekem 14 évesen jött meg és azt hittem valami bajom van hogy nem jön meg, végül 2019.08.10.én megjött. A mai napig nyűg nekem az egész. Nem érzem magam konfortosan....
Az Alwaysnak a pamutos felületű betétjét használom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!