Teljes kétségbeesés! Sárga folyás. Még mindig beteg vagyok?
2 hete elmentem orvoshoz fehér nyúlós folyással,viszketéssel aki megállapította a gombát.1 hetes kezelés után a tünetek újra jelentkeztek...Most gyógyszeres kezelést kaptam...valamint hüvelyflóra helyreállítót.A kezelés végére értem és sárga folyást tapasztalok.Nem viszket ,nincs szaga.Ez még mindig a betegség jele vagy a kezelésre reagál így a szervezetem?
Évekkel ezelőtt hosszú hónapokig kínlódtam a gombával és rendre minden kezelés után ez a sárgás folyás jött elő,mikor megállapították ellenben mindig fehér volt.Rengeteg orvosnál jártam ,rengeteg gyógyszerrel aztán egyszer elmúlt.Tudom h az orvos a biztos ... de a sírás kerülget ha csak eszembe jut.
Köszönöm ha szántok rám pár percet!
Sárga vagy sárgás fényű? Hüvelyi irritáció miatt lehet sárgás a színe, ami fertőzésnél normális. Ha nincs más probléma, akkor nem valószínű, hogy baj van, de ha egy hét után még sárga, akkor menj vissza.
Gombára jó az életmódváltás, ha kevesebb cukrot fogyasztasz.
"2 hete elmentem orvoshoz"
Ez egy igen komoly probléma. Egészséges valószínűleg már sohasem leszel.
"tünetek újra jelentkeztek"
Mert ezt kívánja a gyógyszeripar érdeke. Ha nem jelentkeztek volna újra kinek adnák el azt a sok szar vegyszert? Orbánnak?
"Ez még mindig a betegség jele vagy a kezelésre reagál így a szervezetem?"
A kezelésre reagál így. Újabb vegyszerek lelkiismeretes vásárlója leszel, melynek hatásait majd csak még újabbal és drágábbakkal kell kezelni. Hahaha...
"Tudom h az orvos a biztos"
Jól tudod. Ők a gyógyszeripar kis ügynökei, mindent megtesznek az eladásért, mert az profitot jelent. Ha soha senki sem menne orvoshoz, soha senki sem lenne beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!