Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől alakulhat ki a méhszájse...

Mitől alakulhat ki a méhszájseb? Mi okozhatja?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2szer is volt. Nem tudom mi okozza, én úgy tudom sejtburjánzás, és nem betegség vagy fertőzés okozza. Egyszer mintát is vettek belőle, mert túl nagy volt, és ilyenkor meg kell nézni, hogy nem-e rákos sejtekről van szó. Szerencsére nem az volt. Sok más nőt ismerek, akinek szintén volt, szóval nem egyedi dolog, de az okát nem tudom
2013. szept. 26. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
2013. szept. 26. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Okozhatja fertőzés, betegség, az is ha a pasi. Rendszeresen túl melyre hatol szex közben. Nekem pl candida gombátol volt barátnőmnek meg a hpv től. Öt meg is kellett műteni.
2013. szept. 26. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy volt, hogy 1 évig nem is szexeltem :)
2013. szept. 26. 11:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát sajnos a fogamzásgátló, cigaretta, váltott partnerek, korán kezdett nemi élet mind, mind erősen hajlamosító tényező!
2013. szept. 26. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!