Normális ha 12 napot menstruálok?
11 lettem nemrég, eddig még csak 6 alkalommal történteg velem a menstruáció.
12 napos mindig, de 6 napig durva, de a többi már csak úgy van..
Csak folt a Wc-papiron.
Ez baj??
Ha igen akkor mit tegyek??
Még nagyon fiatal a szervezeted, bele telhet egy kis időbe, mire beáll szabályosra. Ha 12 napon át véreznél rendszeresen, azzal érdemes volna felkeresni egy nőgyógyászt, de itt nem erról van szó, hanem arról, hogy van még 6 nap ráadás, amikor csak egy enyhe "barnázás" van.
Egyébként nem kell majd feltétlenül fogamzásgátló ahhoz, hogy rendeződjön, lehet, hogy magától is beáll néhány éven belül.
Egyébként megérné beszélgetni anyukáddal, hogy neki hogy volt.
Orvoshoz akkor lenne szükséges menni, ha a maga a vérzés 7 napnál tovább tart.
Egyébként amennyire én tudom, 2-7 nap vérzés teljesen normálisnak tekinthető.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, már nagyon féltem, hogy orvoshoz kell ezzel mennem.
De ez a 12 naő nagyon sok, és néha még tovább tart mint 6 nap a durvábbik változata, néha 8, az viszont már nagyobb baj, légyszi még válaszoljatok!! :)
Ha már 8 napig is eltart, akkor el kéne menni nőgyógyászhoz. Nem kell feltétlenül nagy bajra gondolni, de jobb lenne, ha orvos látna, hogy nem vagy-e vérszegény stb. Beszélj anyukáddal.
(Itt mi nem foghatunk kézen, és kísérhetünk el dokihoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!