Milyen idöközönként kell egy nönek megjönnie? 21 naponként, vagy minden honapnak ugyanazon a napján?
Figyelt kérdés
lehet butànak néztek de nem vagyok tisztàba 21 éves létemre.
van aki azt irta mindig 21 naponként kell megjönnie a mensinek.de azt is hallottam hogy minden honap ugyanannak napjàn.
tehàt ha nekem megvolt junius 5-én (30 napos honap)akkor most julius 4.én kell(31 napos honap)?
vagy késik?nem védekezek(babàt szeretnék,de egy illetö bekavart,tehàt még idöben vagyok,vagy ez màr késik?
2008. júl. 4. 07:46
1/5 anonim válasza:
A ciklus 28 napos,tehát(normál esetben, de ettől sokunknak eltérhet) ha megjön 5.-én, akkor legközelebb 28 nap múlva lesz meg megint.Ebben ugye benne van az előző mensi idejepl 5-10.ig ha tartott.Attól is függ,hogy sikerült-a hogy mikor van peteérésed,mert ez sem mindenkinek félidőben van,kb 3.-án kellett volna megjönnie, de ugye ez csak egy nap,ez belefér késésbe is, még várjál,ne éld bele magad,mert ez nem sok idő még, de szorítok hogy mielőbb sikerüljön.Remélem tudtam segíteni!
2/5 anonim válasza:
Alapjáraton a menstruációs ciklus tényleg 28 napos, de orvosi szempontból normálisnak tekinthető a 21-35 napos ciklus is. A lényeg, hogy szabályos legyen, ha ez megvan, nincs semmi gond.
3/5 A kérdező kommentje:
nem tudom,de enkem rendszeres a mensim,csak sajnos nem jegyeztem meg milyen idöközönként jön meg.amit tudok hogy legutobb juni 5.én volt,és 5 napig tartott.most 4.-e van és nincs semmi ,viszont a mellem nagyon érzékeny,de a hasam alja is fàj.nem tudom,terhesség jele,vagy a mensi még jöhet
2008. júl. 4. 09:59
4/5 anonim válasza:
Nekem is szokott fajni a mellem, meg az alhasam, sot a derekam is (regebben abszolut nem !!!) ugyh ez normalis...a ciklusom pedig 35-38 napos, es ez normalisnak mondhato...azt mondta egy orvos hogyha 50 napon belul megjon az normalis...utana meg orvoshoz kell fordulni...legyen egy kicsi naptarad abban mindig jelold be, en kb 2 eve jegyzem igy tudom kb mire szamithatok. sok sikert:)
5/5 anonim válasza:
Még sosem számoltad ki? Június 5. előtt mikor volt utoljára? Ezek szerint mindig meglepetésszerűen jön meg neked? Hogy tudsz így létezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!