Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen idöközönként kell egy...

Milyen idöközönként kell egy nönek megjönnie? 21 naponként, vagy minden honapnak ugyanazon a napján?

Figyelt kérdés

lehet butànak néztek de nem vagyok tisztàba 21 éves létemre.

van aki azt irta mindig 21 naponként kell megjönnie a mensinek.de azt is hallottam hogy minden honap ugyanannak napjàn.

tehàt ha nekem megvolt junius 5-én (30 napos honap)akkor most julius 4.én kell(31 napos honap)?

vagy késik?nem védekezek(babàt szeretnék,de egy illetö bekavart,tehàt még idöben vagyok,vagy ez màr késik?

2008. júl. 4. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A ciklus 28 napos,tehát(normál esetben, de ettől sokunknak eltérhet) ha megjön 5.-én, akkor legközelebb 28 nap múlva lesz meg megint.Ebben ugye benne van az előző mensi idejepl 5-10.ig ha tartott.Attól is függ,hogy sikerült-a hogy mikor van peteérésed,mert ez sem mindenkinek félidőben van,kb 3.-án kellett volna megjönnie, de ugye ez csak egy nap,ez belefér késésbe is, még várjál,ne éld bele magad,mert ez nem sok idő még, de szorítok hogy mielőbb sikerüljön.Remélem tudtam segíteni!
2008. júl. 4. 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton a menstruációs ciklus tényleg 28 napos, de orvosi szempontból normálisnak tekinthető a 21-35 napos ciklus is. A lényeg, hogy szabályos legyen, ha ez megvan, nincs semmi gond.
2008. júl. 4. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:
nem tudom,de enkem rendszeres a mensim,csak sajnos nem jegyeztem meg milyen idöközönként jön meg.amit tudok hogy legutobb juni 5.én volt,és 5 napig tartott.most 4.-e van és nincs semmi ,viszont a mellem nagyon érzékeny,de a hasam alja is fàj.nem tudom,terhesség jele,vagy a mensi még jöhet
2008. júl. 4. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott fajni a mellem, meg az alhasam, sot a derekam is (regebben abszolut nem !!!) ugyh ez normalis...a ciklusom pedig 35-38 napos, es ez normalisnak mondhato...azt mondta egy orvos hogyha 50 napon belul megjon az normalis...utana meg orvoshoz kell fordulni...legyen egy kicsi naptarad abban mindig jelold be, en kb 2 eve jegyzem igy tudom kb mire szamithatok. sok sikert:)
2008. júl. 4. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Még sosem számoltad ki? Június 5. előtt mikor volt utoljára? Ezek szerint mindig meglepetésszerűen jön meg neked? Hogy tudsz így létezni?
2008. júl. 4. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!