Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen időközönként kell...

Milyen időközönként kell megjönnie a menszesznek? Honnan kell számolni, azt, hogy milyen idöközönként jön meg? A menszesz elsőnapjától? Benne van at előző menszesz ideje is?

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 18:33
 1/7 A kérdező kommentje:
normális ha (beleszámolva az elözö menszesz idejét is) 22naponként jön meg?
2009. máj. 23. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Általában 28 napos egy ciklus, persze ettől lehet eltérés /nekem pl. csak 26 naposak a ciklusaim/. Az első nap amikor elkezdesz vérezni. Ha például 1-jén jött meg először akkor 28-án kell legközelebb megjönnie.
2009. máj. 23. 18:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Mikor kezdtél el menstruálni? Az első időszakban nekem is összevissza jött meg.
2009. máj. 23. 18:42
 4/7 A kérdező kommentje:

már 5éve menstruálok....

kb fél éve van ez, vtam nőgyogyásznál is nem rég.....azt mondta nincs gond, de nem tudom, csk én vok ilyen szerencsétlen?menjek el talán megint kivizsgálásra?

2009. máj. 23. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen, nekem is rendszertelen, pedig már van 2 gyerekem és már 40 éves vagyok. Bár nekem meg ritkábban jön meg, én csak úgy hívom: negyedévi....

Ha nincs vele más gond (túlságosan erős a szaga vagy ilyesmi), akkor ez van, nem vele mit kezdeni. De ha téged megnyugtat, kérdezz meg egy másik dokit is.

2009. máj. 23. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

18.48 vagyok megint...

hozzáteszem, "fiatal" koromban is ugyanígy volt, szóval nem fogható a változó korra, meg még attól messze is vagyok.

2009. máj. 23. 18:50
 7/7 anonim ***** válasza:
havonta. azaz egy hétig vérzel, három hét szünet, aztán megint. Mivel a hónapok 30-31 ritkán 28, 29 naposak, ezért nem lehet pontosan kiszámolni, főleg ha valakinek amúgyis rendszertelen. Nekem pl három havonta szokott megjönni, van mikor pár nap múlva megint vérzek, van amikor két héten keresztül vérzek vagy tovább, persze ez nem átlagos, pedig már 23 vagyok.
2009. máj. 23. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!