Candida gombám van. Kinek mi vált be? Diéta? Tabletta? Krém? .
Leoltással kiderült hogy candida gombám van:(meg 2féle baktériumot is találtak.
Nektek mi vált be?Párotoknak mi használt?Diéta?Grapefruit mag cseppet használok most az jo?,
Én fluconer kapszulát szedtem,meg a párom is, meg gömbkupot 10napig,ez talán a bacikra volt.Utánna meg mikogal 3napos hüvelykupot.Kenöcsöt egyikünknek se irtak.
Egy honapig nem is sexeltünk.Amugy babát szeretnénk de nem jön össze:((((Segitsetek!Köszi
Kedves Kérdező!
Nekem is candidám van és már ezzel bajlódok néhány éve.Sose voltak erős tüneteim,de egy enyhe és folyamatos gyulladásom mindig van,ezt már a rákszűrésem is kimutatta.Az orvosom most a szénhidrát diétát és a tampon elhagyását ajánlotta!Szerintem neked mindenképp a candida diétával kellene próbálkoznod,szinte ez az egyetlen mód,hogy kihaljon szervezetünkből ez a gomba!
nos...én amióta lecseréltem a lactacyd intim lemosómat azóta eccersem volt.
semmi különöset nemcsináltam, csak másik intim lemosót használok, és simán elmúlt, pedig utolsónak csak a canesten combit használtam. és azóta semmi. ennek már kb 2 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!