L-karnitin és króm tabletta segíthet a diéta és mozgás mellé a fogyásban?
sziasztok! heti 3 alkalommal aerobicra járok és vigyázok az evéssel is, de szeretném hatékonyabbá és persze gyorsabbá tenni a fogyást. megőrülök az édességért..
az említett szerek segíthetnek? köszi ha válaszoltok!
l-carnitinről tudok nyilatkozni.
1. ez nem szer
2. segít, de csak hány %-ot, csodát nem ettől kell várni
3. az evéssel vigyázni kevés lesz, megtervezett és végrehajtott diéta kell (és nem nőklapjás meg 90napos elmbetegségek!)
Köszönöm! nem ettől várok csodát :) mint írtam, mozgok és igyekszem nem többet enni, mint amennyire a szervezetemnek szüksége van.
pontosan megtervezett és végrehajtott diétát nem tudok produkálni - két pici babám van, az ő étkezésük a pontosan tervezett és végrehajtott, az enyém az utolsó a sorban. ez így persze nem jó, de ez van. van, hogy délig kaja közelébe sem jutok, máskor meg a nagyobb csak akkor eszik, ha én is, és csak azt amit én is - ezzel óvatos vagyok, de a gyerek az első.
az egyetlen ami rendszeres, az a mozgás - de már ennek is örülök, mert fitt vagyok, a túlsúlyomat -még- bírja a testem.
csak ugye én is szeretnék kicsit csinosabb lenni... és két terhesség után kicsit türelmetlenebb is az ember lánya :)
köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!