Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Intim kehely: ti hány óránként...

Intim kehely: ti hány óránként ürítitek?

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 21:10
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Bocsi, nem voltam net közelben. Videot màr többet is néztem ezzel kapcsolatban. Jövőhónapban majd megint próbálkozok, most már nem tudok. Köszönön szépen! :)
2015. márc. 12. 21:09
 22/30 A kérdező kommentje:
Oké! Szívesen. :-)
2015. márc. 18. 10:11
 23/30 A kérdező kommentje:

Szia Mindenki!!!

Nagyon aranyosak vagytok és örülök, hogy ilyen sokan érdeklődtök a kehellyel kapcsolatban!

Azért írok, mert mostanában egyre több üzenetet kaptam privátban is, melyben kérdéseket tettetek fel. Köszönöm szépen a bizalmatokat, igazán kedvesek vagytok! Csak szeretném itt megjegyezni, hogy én nem vagyok ám intimkehely szakértő! :-) Sokan olyanokat kérdeztek tőlem, hogy fogalmam sincs a válaszról! :-(

Szerintem teljesen jó lenne, ha nem privátban kérdeznétek, hanem itt, "kívül", nyilvánosan, mert lehet, hogy ugyan én nem tudom a választ a kérdésetekre, de a többi hozzászóló vagy olvasó tudja és akkor legalább ők informálnának benneteket!

Amúgy komolyan nagyon érdekesek voltak a kérdéseitek és bizony engem is érdekelnének a válaszok!

Igazán sajnálom, ha valakinek nem tudtam segíteni, de mondom, nem vagyok szakember... Talán egy olyan nőgyógyászt kellene keresnünk a kérdéseinkkel, aki intimkehely-támogató/ismerő/használó, ő biztosan mindenre meg tudná adni a megfelelő infót és nem maradnánk bizonytalanságban.

Szóval, írjatok nyugodtan, ide a "közösbe", oké?

(Hátha majd erre jár egy nőgyógyász és válaszol. ;-))

2015. ápr. 8. 18:35
 24/30 anonim válasza:
100%
Szia! Az lenne a kérdésem, hogy a kelyhet online hol érdemes megvásárolni? :) Mivel elég drága, ezért talán van még olyan oldal, amiről nem tudok, így talán te vagy valaki más tudna ajánlani valamit. Köszönöm! :)
2015. aug. 1. 18:56
 25/30 A kérdező kommentje:
Szia! Azt privátban meg tudom írni, hogy az enyém honnan van, de azt nem tudom, hogy most is kapható-e ott.
2015. aug. 1. 19:05
 26/30 anonim válasza:
Helló! Nem tudom látja-e valaki. Én most vettem intimkehelyt, ma kezdtem el használni, és még én is infókat keresgélek, így találtam ide. Nekem abszolút a környezetvédelem miatt esett erre a módszerre a választásom, ezért is probálom meg hirdetni az "igét". Nekem ez az oldal nagyon hasznos volt ezért ajánlom nektek is :) intimkehely.info engem ez győzött meg :)
2017. aug. 3. 15:03
 27/30 A kérdező kommentje:
Szia! Mindig örülök, amikor az emberek felfedezik maguknak a kelyhet! :-) Nekem akkora nagy könnyebbséget jelent a használata és nagyon fontos a környezettudatosság is!
2017. aug. 12. 18:08
 28/30 anonim válasza:
Sziasztok, én is most kezdtem el használni. Szerintem nagyon praktikus. Még egyelőre otthon próbálom kitapasztalni mit hogyan kell. Egyébként én eBayről rendeltem 200Ft-ért :)
2017. szept. 16. 18:56
 29/30 A kérdező kommentje:
Bocs, ritkán vagyok... Az jó ár! :-)
2017. nov. 15. 21:02
 30/30 Pamexa válasza:
8%
Sziasztok! Én sajnos nem boldogulok a kehellyel,bár 30 vagyok,de még nem szültem és így is túl nagynak találom a legkissebbet is. Felhelyezés után egyszerűen nem nyílik szét,nem is forog el,csak kifelé csúszik. Töbször megpróbáltam, több féle módon is, de nem megy. A fogókája marha irritáló. Szerintem egy nagy rakás sz... Minden egyes próbálkozás után rosszul vagyok.
2018. márc. 24. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!