Intim kehely: ti hány óránként ürítitek?
Szia Mindenki!!!
Nagyon aranyosak vagytok és örülök, hogy ilyen sokan érdeklődtök a kehellyel kapcsolatban!
Azért írok, mert mostanában egyre több üzenetet kaptam privátban is, melyben kérdéseket tettetek fel. Köszönöm szépen a bizalmatokat, igazán kedvesek vagytok! Csak szeretném itt megjegyezni, hogy én nem vagyok ám intimkehely szakértő! :-) Sokan olyanokat kérdeztek tőlem, hogy fogalmam sincs a válaszról! :-(
Szerintem teljesen jó lenne, ha nem privátban kérdeznétek, hanem itt, "kívül", nyilvánosan, mert lehet, hogy ugyan én nem tudom a választ a kérdésetekre, de a többi hozzászóló vagy olvasó tudja és akkor legalább ők informálnának benneteket!
Amúgy komolyan nagyon érdekesek voltak a kérdéseitek és bizony engem is érdekelnének a válaszok!
Igazán sajnálom, ha valakinek nem tudtam segíteni, de mondom, nem vagyok szakember... Talán egy olyan nőgyógyászt kellene keresnünk a kérdéseinkkel, aki intimkehely-támogató/ismerő/használó, ő biztosan mindenre meg tudná adni a megfelelő infót és nem maradnánk bizonytalanságban.
Szóval, írjatok nyugodtan, ide a "közösbe", oké?
(Hátha majd erre jár egy nőgyógyász és válaszol. ;-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!