Lányok! Jövőhéten lesz középsuliban (9. osztály) az első orvosi szűrővizsgálat. Nálatok ez hogy nézett ki? Mennyire kell levetkőzni, mit vizsgálnak, és hányan kell egyszerre bemenni? És milyen fehérneműben szoktatok ilyenkor menni? 15L
Az qrvaélet, hogy én:
1, nem venném le sem a nacimat, sem a melltartómat,
2, nem engedném, hogy egyáltalán hozzá érjen a melleimhez.
Kedves FŐ.f.om,
nem vagyunk egyformák.....
Ja nagyon is igaz hogy nem vagyunk egyformák,és nagyon sokunknak nem mindegy milyen orvos vizsgál és hol,melyik testrészünket vizsgálja és milyen körülmények között is.
A mellem sosem vizsgáltattam volna sem az iskola,sem később az üzemorvosommal.
Én csak magán nőgyógyászhoz megyek,ahol vizsgálatnál csak az orvos van pl jelen,nem szeretem a nézőközönséget elég sokunk van,akik ott nem igazán örülnek ha más is végig nézi a vizsgálatot éppenséggel.
Szerintem teljesen érthetőek a kérdező kérdései,hiszen annyi mindent lehetet már hallani.
Mindig hármasával mentünk és volt egy ilyen fal, amögött bugyira kellett vetkőzni mindenkinek. hát lényeg hogy ne tangába menj be...
melltartót már csak a te érdeked is hogy leveszed, mert mellrák szűrés miatt nyomkodják, nem azért mert jól esik nekik!
Amúgy nekem is nagyon ciki úgy lennem osztálytársaim elött, főleg hogy csak nekem kicsi a mellem :'c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!