Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Jövőhéten lesz középsu...

Lányok! Jövőhéten lesz középsuliban (9. osztály) az első orvosi szűrővizsgálat. Nálatok ez hogy nézett ki? Mennyire kell levetkőzni, mit vizsgálnak, és hányan kell egyszerre bemenni? És milyen fehérneműben szoktatok ilyenkor menni? 15L

Figyelt kérdés

2013. szept. 22. 19:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

Az qrvaélet, hogy én:

1, nem venném le sem a nacimat, sem a melltartómat,

2, nem engedném, hogy egyáltalán hozzá érjen a melleimhez.

2013. szept. 28. 18:25
 12/16 anonim ***** válasza:
44%
11/11 végre egy belevaló aki nem csak szövegel hanem mer is tenni ha valami nem tetszik neki.
2013. szept. 28. 20:36
 13/16 anonim ***** válasza:
51%
Édes f.om, miért olyan nagy probléma, hogy az orvos meg akar vizsgálni?? Én ezt sohasem fogom megérteni. Nem perverz állatokról van szó, akik megcsöcsörésznek, hanem orvosokról, akik szakszerűen áttapintják a melleteket, hogy pl. megfelelően fejlődik-e, és nincsen-e benne csomó. Óriási probléma... Valahogy én sosem hisztériáztam, amikor ilyesmi volt (magam is nő vagyok, most 27), hanem inkább amikor véget ért, akkor örültem, hogy mindent rendben találtak velem. Egyre inkább úgy gondolom, hogy a mai tinilányok szánalmas hisztériát tudnak csinálni mindenből... :S Pl a mai napon éppen húsznak jött meg a menstruációja életében először, és érdeklődik, hogy mennyire lesz "ciki" meg "gáz" betéttel bemenni az osztályba...
2013. szept. 29. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:
51%

Kedves FŐ.f.om,

nem vagyunk egyformák.....

2013. szept. 30. 07:57
 15/16 anonim ***** válasza:
67%

Ja nagyon is igaz hogy nem vagyunk egyformák,és nagyon sokunknak nem mindegy milyen orvos vizsgál és hol,melyik testrészünket vizsgálja és milyen körülmények között is.

A mellem sosem vizsgáltattam volna sem az iskola,sem később az üzemorvosommal.

Én csak magán nőgyógyászhoz megyek,ahol vizsgálatnál csak az orvos van pl jelen,nem szeretem a nézőközönséget elég sokunk van,akik ott nem igazán örülnek ha más is végig nézi a vizsgálatot éppenséggel.

Szerintem teljesen érthetőek a kérdező kérdései,hiszen annyi mindent lehetet már hallani.

2013. okt. 5. 19:59
 16/16 anonim ***** válasza:

Mindig hármasával mentünk és volt egy ilyen fal, amögött bugyira kellett vetkőzni mindenkinek. hát lényeg hogy ne tangába menj be...

melltartót már csak a te érdeked is hogy leveszed, mert mellrák szűrés miatt nyomkodják, nem azért mert jól esik nekik!

Amúgy nekem is nagyon ciki úgy lennem osztálytársaim elött, főleg hogy csak nekem kicsi a mellem :'c

2018. ápr. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!