Mi leheta problémám?
Fogamzásgátló tablettát szedtem, de abba hagytam úgy kb. 2 hónapja, azóta érzem, hogy a szivem nem a legjobb.
Barátoméknak emeletes házuk van és mire felérek az emeletre teljesen elfáradok, nagon ver a szivem és tiszta víz vagyok.
Esténként olyan hangosan ver a sziven, hogy alig tudok tőle aludni.
Folyamatosan ingadozik a hangulatom és a menstruáiom is össze vissza van.
Anyósomék azt mondják nincs semmi bajom, mert a vérnyomásom kicsit magas így az nem gond.
Mennyek orvoshoz és ha igen milyenhez?
A fogamzásgátló szedésével hormonokat juttattál be a szervezetedbe,most meg már nem szeded...lehet még nem szokta meg,hogy nem szedsz hormonkészítményt,ezért van össze-vissza a menszeszed.
Én mindenképp elmennék nőgyógyászhoz a menszi miatt.A magas vérnyomást meg kezeltetni kellene mindenképp. Mióta van meg a magas vérnyomásod? Örökölted? Vagy inkább pszichés alapú?
Kb. azóta magas a vérnyomásom mióta abba hagytam a gyógyszerszedését.
Addig tökéletes volt.
Akkor valamiért az is egy mellékhatás,valami ott nagyon felborult a szervezetedben!
Tényleg el kellene menni nőgyógyászhoz,egy részletes labor sok mindent mesél az állapotodról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!