1 hónapja késik a menstruációm! Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
2 tesztet vettem, mind a kettő negatív lett. Felhívtam a nődokit és csak december végére tudott időpontot adni. Mitévő legyek? Nem akarok terhes lenni :(2009. nov. 5. 14:42
1/19 anonim válasza:
annyira nem értem ezt...én annyira szeretnék terhes lenni!!!!miért?Lehet hogy az vagy, én viszont még nem...nem értem...
2/19 anonim válasza:
Elsőnek: pont azért nem esel teherbe mert görcsösen akarod, a kérdező pedig pont azért eshet teherbe mert lehet ez az egyik nagy félelme..na mind1.
Válaszolva a kérdésre: én a helyedben elmennék az sztk-ba ahol megcsinálják a tesztet és megmondják terhes vagy-e vagy nem. Ugyanis ha 1 hónapja késik és december végén mész dokihoz akkor már 3 hónapos lesz és esélyed sem lesz elvetetni ha esetleg azt akarnád. Ugyhogy keress gyorsan egy másik orvost. És ne nagyon bízz a tesztben mert van rá esély hogy fals negatív az eredményed!
Amugy, védekeztél valahogy? Mennyi idős vagy?
3/19 anonim válasza:
Ha a nögyógyásznak azt mondod, hogy lehet, hogy terhes vagy, akkor nem létezik, hogy december végére ad idöpontot. HA mégis, akkor keress sürgösen másik orvost, mert ez nem megbizható.
4/19 anonim válasza:
Menj az sztk-ba, nálunk pl. nincs időpontozás.
Azért az 1 hónap már elég sok késés. A negatív teszt meg sajna nem biztosíték arra, hogy nem vagy terhes.
5/19 anonim válasza:
Menj el magánnőgyógyászhoz, náluk nem kell ennyit sorba állni, viszont fizetni kell. De hamarabb kiderül az igazság :)
6/19 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és nem szeretnék még anya lenni. nagyon félek
2009. nov. 5. 14:56
7/19 A kérdező kommentje:
amúgy a nődoki egyből megtudja mondani?
2009. nov. 5. 14:57
8/19 anonim válasza:
Jelentkezz be egy másik nőgyógyászhoz!!!
9/19 anonim válasza:
Voltál valaha is nőgyógyásznál? Akkor tudhatod, hogy rögtön megmondja, mert látja. Egyébként miért nem használtatok óvszert vagy fogamzásgátlót? Akkor nem lenne ilyen gondod.
10/19 A kérdező kommentje:
nőgyógyásznál voltam, de ilyen gonddal még nem! ennyire hülyének ne nézzél. egyébként segítséget kértem és nem okítást.
2009. nov. 5. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!