Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyulladás, gomba, égés milehet...

Carmen elizabeth kérdése:

Gyulladás, gomba, égés milehet az oka? valaki segicsen!

Figyelt kérdés
mindig égek és viszketek deh ojan szinten hogy kaparoma falat ..emegyek a nögyogyászhoz és mindig egy gyogyszert ir fel (klion)eggyáltalán nem segit csak enyhiti már 2 éve ebbe a betegségbe vagyok és már nagyon elegmvan valaki segiccsen kérem!!!!

2013. szept. 19. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Kenetet vett tőled a nőgyógyász, vagy csak úgy felír gyógyszert? Ha van pénzed rá, akkor menj el maszek nőgyógyászhoz, aki felelősségteljesebb. Amúgy meg mindenképp csökkentsd a cukros-lisztes ételek bevitelét
2013. szept. 19. 18:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen válts orvost!
2013. szept. 19. 19:37
 3/5 A kérdező kommentje:
hát ezaz hogy nagyon szeretem a cukrot föleg az édességet ha nem eszem akkor talán jobb lesszz??,??nem tudom micsináljak már deh már nem birom idegilegsem eszt a dolgot..egy gyogyszer vagy kupot ha tudtok ami a legjobb ami vény nélkül kaphato vagy kenöcs mind1
2013. okt. 28. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha gomba, akkor igen, tiltólistán van a cukor és a lisztes pékáruk is. A gomba imádja a cukrot, az a táptalaja. Persze attól,hogy a cukrot megvonod, még nem fog elmúlni, e mellé konkrét gyógyszeres kezelés kell, amit nőgyógyásznak kellene felírnia.

Hallottam egy táplálékkiegészítőről, a neve Protexin Candid Plus. Ezen a fórumon is sokan írták már,hogy évekig elhúzódó candidát is jól lehetett vele enyhíteni. Azt hiszem, drogériákban kapható, de írd be keresőbe a nevét, ki fogja adni, hol szerezheted be!

2013. okt. 28. 11:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. máj. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!