Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős menstruációs görcsökre...

Erős menstruációs görcsökre mit javasoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés
Amikor megjön akkor mindig nagyon görcsölök. Néha már hányingerem is van. Van esetleg valami jól bevált praktikátok amivel lehet csillapítani a görcsöket? Amikor otthon vagyok akkor annyira nem gáz, mert fürdő vagy párna a hasnál kicsit segít. De ha suliban vagyok vagy dolgozom akkor nem nagyon tudok koncentrálni néha. Vagy mielőtt megjön azelőtt kellene valamit csinálni? 22 éves vagyok. Köszi a válaszokat. :)
2013. szept. 19. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
pálinkát
2013. szept. 19. 17:32
 2/4 anonim válasza:

Meleg zselés párna.

Menstruációs görcsök elleni gyógyszer (ami külön erre van).

Én Rubophent használok és használ.

2013. szept. 19. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyébként viccet félre téve én mindig Meristint szedtem, az egyből elmulasztotta.

(első voltam)

2013. szept. 19. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
viccet felre teve a palinka jo mert lazitja az izmokat, viszont a hatasa par perc utan mulik es szinten csak itthon alkalmazhato. a meristin nekem nem jo mert kiut teljesen.
2013. szept. 19. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!