Erős menstruációs görcsökre mit javasoltok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Amikor megjön akkor mindig nagyon görcsölök. Néha már hányingerem is van. Van esetleg valami jól bevált praktikátok amivel lehet csillapítani a görcsöket? Amikor otthon vagyok akkor annyira nem gáz, mert fürdő vagy párna a hasnál kicsit segít. De ha suliban vagyok vagy dolgozom akkor nem nagyon tudok koncentrálni néha. Vagy mielőtt megjön azelőtt kellene valamit csinálni? 22 éves vagyok. Köszi a válaszokat. :)2013. szept. 19. 17:19
2/4 anonim válasza:
Meleg zselés párna.
Menstruációs görcsök elleni gyógyszer (ami külön erre van).
Én Rubophent használok és használ.
3/4 anonim válasza:
Egyébként viccet félre téve én mindig Meristint szedtem, az egyből elmulasztotta.
(első voltam)
4/4 A kérdező kommentje:
viccet felre teve a palinka jo mert lazitja az izmokat, viszont a hatasa par perc utan mulik es szinten csak itthon alkalmazhato. a meristin nekem nem jo mert kiut teljesen.
2013. szept. 19. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!