Ez nyirokcsomó lehet? Van okom aggodalomra?
Kb. 10 napja műtöttek cisztával,szerda óta itthon vagyok.Itthon nevelőapám unokaöccse körbe "fertőzte" a házat anyum hiába próbálta kikúrálni a megfázásból,ahogy hazajöttem kicsit elkaptam.Mamám szokta mindig azt mondani,hogy egy betegség alkalmával a nyirokcsomó megnagyobbodhat.A bal hónaljamban érzek egy nagyon pici csomót,régebben volt már ilyen,de most tényleg nagyon megvagyok ijedve,nem akarok visszakerülni a kórházba.:((
Nem fáj,csak kellemetlen meg feszül.Tegnap este éjfél után kezdődött.Nem tudom mennyire lényeges,de szedek még VoltarenDolo-t,mert azért még kicsit fáj a seb. ://
Mi lehet ez?Csak nyirokcsomó?És pár napon belül elmúlik?Segítsetek. :((
15/L
Nem szőrteleníted véletlenül a hónaljadat?
Mert ha igen, akkor valószínűleg volt egy szőrtüsző gyulladásod, amin keresztül kórokozók jutottak a szervezetedbe és azért nagyobbodott meg a nyirokcsomó a hónaljadban. Ha valaki nem szakszerűen szőrtelenít, akkor megesik az ilyen.
Viszont mindenképpen menj vele orvoshoz, mert ez kórokozót jelent. És kapsz rá ha az orvos úgy látja, antibiotikumos kezelést.
De szőrtelenítettem,gondoltam erre is.
Ma már nem tudok orvoshoz menni mert nincs rendelés,esetleg a Bioptron lámpa segíthet?Ha holnapig nem múlik elmegyek orvoshoz,remélem semmi komoly. :(
Nem kell megijedni, nekem évek óta van ott ilyen. Nem múlik el, nem is nő.
Vizsgálták UH-val többször, semmi különös. A szőrtelenítéstől van.
28/N
Első vagyok, akkor pedig a szőrtelenítéstől van.
Inkább csináltasd szakemberrel a szőrtelenítést és akkor nem lesz ilyen gondod.
Amúgy nekem egyszer volt ilyen, kaptam rá antibiotikumot és el is múltak és utána tanácsolták, hogy szakemberrel szőrtelenítsek és oda járok is.
Köszönöm szépen a válaszokat.:)
Nem tudom mitől jöhetett ki,remélem tényleg semmi komoly. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!