Mi történhet ha már több mint egy éve nem menstruálok?
Ha több, mint 1 éve nem menstruálsz és nem vagy változó korban, akkor baromi sürgősen orvoshoz kell fordulni!
Mert az azt jelenti, hogy nem jól működik a szervezeted. Valami nem jó.
Nem tudom tényleg a korodat, de ha még nem vagy anyuka és szeretnél, vagy anyuka vagy, de még szeretnél gyereket, akkor a teherbeesésre is nagyon nagy hatása van!
19 éves vagyok.
2012 nyarán fogyókúrába kezdtem, kb 2hónap alatt leadtam 16kg-t. 2012 júliusa óta nem jött meg.
Nem fogytam le vészesen, 78ról 62re...jelenleg 64kg vagyk , úgy gondolom ez rendben van a 172cm-emhez. Rendesen eszek, szeretek enni, tudatosan táplálkozom :)
Vltam már orvosnál tavasszal azt mondta az endokrinológus hogy várjunk még htha beindul. Eltelt azóta félév és még mindig semmi.
Azért görcsölök a témán, hogy visszamenjek-e, mert tuti felirna valami gyógyszert, amitől valószínűeg megjönnne, de a zserrvetem függővé válna, és akkor meg pár év múlva mikor majd babát szeretnék akkor lesz necces hogy gyógyszeren élek.
Köszi amúgy a gyors álaszokat, irjatok még légyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!