Szedtetek már isoprinosine-t immunrendszer erősítőként? Használ valamit a HPV vírus okozta szemölcsökre? Elmúlnak tőle?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 19:46
21/25 anonim válasza:
Nekem folyamatosan megjelenő herpeszek miatt írták fel, még szedtem addig nem is jött elő, most két napja már, hogy elfogyott az 50 darab.. herpeszesen ébredtem... úgyhogy sokat nemért. Ja, és nekem is volt olyan, hogy elájultam meg majdnem orvost kellett hívni hozzám hajnalba mert izzadtam, remegtem... soha nem volt még ilyen, és akkor is ezt vettem be aztán neocitrant ittam és így keltem hajnalba. Nemigazán ajánlom énse.
22/25 anonim válasza:
Ha valakinek szüksége lenne Isoprinosinera, én szívesen átadnám a 2 db megmaradt bontatlan dobozt.
4821 helyett 3000 Ft-ért!Postázom!
E-mail: toth.reka27@gmail.com
24/25 anonim válasza:
sziasztok, ha valakinek szüksége lenne, van egy doboz (2 tabi híján) Isoprinosine tablettám. 2000 forintért átadó.
25/25 anonim válasza:
24. es válasz: email címem: citrokatt@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!