Szedtetek már isoprinosine-t immunrendszer erősítőként? Használ valamit a HPV vírus okozta szemölcsökre? Elmúlnak tőle?
Tegnap vettem egy dobozzal, sajnos allergiás vagyok rá, szinte a létező összes mellékhatás kijött rajtam :(
Egyébként egy doboz 50 tablettát tartalmaz, az ára 4200ft, tb támogatással 3200ft.
Ha valakinek szüksége van ilyenre és kipróbálná, egy ezresért odaadom a maradék 42db tabit. Azért kidobni nem szeretném csak úgy. 2016-ban jár le...
Az isoprinosine eléggé hatásos..sőt,nagyon is :)
Az hogy kinek mennyire használ,az már más kérdés!
És hogy nem használ valakinél,és az összes mellékhatás előjött tőle..Ez csak azt jelenti,hogy mindenféle szarra allergiás vagy,amiket részben tartalmaz az isoprinosine
De erről igen természetesen nem a gyógyszer tehet...Hanem az az idióta aki nem mondja el az orvosnak,hogy mire érzékeny vagy allergiás.....Na meg azt természetesen,hogy tápos gyenge gyerek vagy...Ennyi:)
Ja meg természetesen az a sok szir szar kityvalék meg ilyen gyökér,meg hokusz pókusz nem ér egy nagy rakás szart sem....Ez egy komoly fertőzés nem pedig holmi megfázás,amit mondjuk mézes teával el lehet mulasztani.
Az oltásról pedig csak ennyit,hogyha meg van a vírus akkor szart sem és,hiába oltatod be magad drága pénzért.....Viszont ha megszűnt a fertőzés,akkor viszont talán érdemes beoltatni magad ellene,hogy ne fertőződj vissza......Viszont az ezüstkolloid igen hatékony ilyen tekintetben...Kifejezetten vírusok és különböző fertőzések gátolja meg a szaporodásban.amíg el nem pusztul a csúnyaság:)
kifejezetten a szemölcsökre viszont én a Verrumal külsőleges oldatot ajánlom...Ez egy ecsetelő,ami ilyen típusú szemölcsökre használható(bár elég erős maró,így vigyázni kell vele)...Én ezt használtam,ráadásul elég sok és nagy szemölcseim voltak.....Valóban hatásos,erős és rövid idő alatt eltűnnek a szemölcsök tőle..TUTI:)
A sok lity lötyre meg ne szórd feleslegesen a pénzedet.
Sziasztok! Van nálam is 3 teljes doboz Isoprinosine, 2015-ben jár le. Miután megvettem, olvastam el a betegtájékoztatót és kiderült, hogy nem szedhetem.
Akit érdekel, írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!