12-13 évesen illik borotválni, ha nőgyógyászhoz megyek? {bővebben kifejtve lent! }
Mégeyszer: a kérdezö azt kérdezte, hogy mi a szkás mostanában, borotválva vagy natur menni a nögyógyaszhoz.
Azt nem közölte, hogy milyen állapotban van (kopaszon vagy szörösen), mert nem tartozik senkire. Ugyanigy nem közölte, hogy miért megy orvoshoz - de ehhez sincs senkinek semmi köze.
Tehát ne hözöngj, ha nem akarsz a kérdésre válaszolni, akkor rendben, de ne legyél tapintatlanul kiváncsi.
Nem csak az össze-vissza kefélgetéstől meg a tangától lehet beteg valaki. Ilyen korban simán lehet h pl nincs lyuk a szűzhártyán így a menstruációs vér nem tud kifolyni. Simán lehet petefészek gyulladás, nem csak attól ha valaki topban jár -10 fokban. Simán lehet akármilyen nemi visszafejlettsége, kicsi a méhe, kóros görcsei vannak, akármi. Mellesleg hüvelygombához se kell a hugyos wc-re ráülnöd, az magától is kifejlődik, ha valakinek kicsit legyengül az immunrendszere.
Nem kéne ismeretlenül mindenkit fikázni, ezzel csak magadat alázod.
"Nem kéne ismeretlenül mindenkit fikázni, ezzel csak magadat alázod."
Na ugye ugye? :) Látod én is egy teljesen normális kérdést tettem fel amire a fikázást kaptam. Amilyen a mosdó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!