Van olyan, hogy fogamzásgátló abbahagyása után 1 hónappal normálisan megjön a menstruáció, de utána már nem? Vagy ez nem a fogamzásgátló miatt van?
Figyelt kérdés
Júliusban hagytam abba a fogamzásgátlót, augusztusban 29 napra megjött a vérzésem, de most már késik (37. napon vagyok). (Nemi életet nem élek.) Mikor kell orvoshoz fordulni ilyen esetben?2013. szept. 14. 22:27
11/17 anonim válasza:
Rendben, majd kitapasztalom akkor. :)
Antropológiára.:)
12/17 A kérdező kommentje:
Érdekes lehet. :) Hogy tetszik az egyetem? :)
Szerencsére ma megjött nekem, de azért egy kontrollra elmegyek kedden. Ha gondolod, megírom majd hogy mi volt. :)
2013. szept. 22. 23:49
13/17 anonim válasza:
Igen, tetszik nagyon:) Örülök, hogy megjött neked, nekem sajnos már május óta kimarad:/ Megköszönném, ha írnál, főleg az érdekelne, hogy sokan vannak-e, mennyit kell várni:)
14/17 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tetszik. :) Írok mindenképp. :)
2013. szept. 24. 01:03
15/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, hogy csak most írok, de nagyon belemerültem a szakdolgozat írásába. :) Kedden voltam dokinál, 12-re értem oda, de az orvos csak 13-ra ért be és volt még egy magánbetege is, vele is elment 20 percre. Szóval háromnegyed 2 körül jutottam be, én voltam a 4. Összesen kb. 8-an lehettek, nem is szokott tömeg lenni. Az orvos mindig késik, legyen szó bármelyikről. Szóval számíts majd késésre, minimum fél órára, de lehet több is belőle.
2013. szept. 27. 01:39
16/17 anonim válasza:
Igen sajnos ez a késés okoz gondot, mert félő hogy nem érek vissza a fontos órákra :/. Köszönöm a segítséged! :)
17/17 A kérdező kommentje:
Szívesen. :) Adnak igazolást egyébként, én egyszer már kértem. Bár az a baj, hogy úgyis vissza kellene menned, mert először csak vérvétel lenne, az eredményt meg csak meg kell tudnod. 2 hiányzás meg már rossz, tudom. Akkor majd vizsgaidőszakban próbálkozz.
2013. szept. 28. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!