Van olyan, hogy fogamzásgátló abbahagyása után 1 hónappal normálisan megjön a menstruáció, de utána már nem? Vagy ez nem a fogamzásgátló miatt van?
Én is voltam kedden, de megváltoztatták a rendelési időpontot és nem értem oda. :) Jövő héten viszont elmegyek mindenképp.
Köszi a jókívánságot, aranyos vagy! Remélem nálad is minden rendbe jön. Azt megkérdezhetem hogy melyik megyében laksz?
Na de! :D igen, ME-n vagyok, most elsős. :D és igen azért nem tudok menni én sem, mert átrakták keddre/szerdára a rendelést ha jól tudom 12-től 13-ig.:/ :D
Egyébként voltál már ott valamelyik dokinál régebben? Én most mennék először.
Igen, jól tudod. Voltam már mind a kettőnél. :) Igazából nem szeretnélek befolyásolni, de nekem Fenesi doki szimpatikus és Ő mindig kedves volt velem, mással viszont egyáltalán nem. Ez nagyon egyénfüggő. Sikó dokit nem kedvelem, másnak meg inkább Ő a jobb. Szóval tapasztald majd ki Te is. :)
Milyen szakra jársz, ha nem titok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!