13 éves vagyok. és az összes osztálytársamhoz képest kicsi a mellem. Szerintetek mért? Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 10:58
1/8 anonim válasza:
Velem is tök ugyanez van:D
És a csúfolások ellenére se zavar mert senki sem tehet arról ahogy kinéz.Sz@rt le őket!;)
2/8 anonim válasza:
13 vagy, bőven van ideje megnőni. Ha meg nem nő meg nagyra, akkor sincs semmi, nagyon sok fiú imádja a kis mellű nőket. Ne foglalkozz senkivel.
3/8 anonim válasza:
Tudod a mellméretet a gének határozzák meg, nem az, hogy a cicijeid látják a többiekét, majd üsszekacsintanak, hogy no haver, akkor mi is húzzunk bele a növésbe.
De gondolom tanulsz biológiát, néha olvasd el kétszer is a tananyagot...
4/8 anonim válasza:
Ez genetika, ne másokhoz mérd magad.
13 évesen nekem se volt túl nagy, most 75C, amiről mindenki döntse el magában, hogy nagy-e vagy sem.
5/8 anonim válasza:
75C? Hú az gyönyörű lehet!! :)
6/8 anonim válasza:
En is 13 eves vagyok es fiu. De hidd el nalunk az osztalyban is a fiuk nem azt nezik meg eloszor , en legalabb is az arcodat neznem meg , ne hidd hogy ez a fiukat erdekli a legjobban , a lanyokat jobban erdekli a melluk hisz ok ismerkednek meg a sajat testukkel , biztos szep vagy , ne keseredj el mert meg fejlodesben vagy/vagyunk
7/8 anonim válasza:
Mert mindenki más ütemben fejlődik. Egy nagyobb mellű lány sem értékesebb!
8/8 anonim válasza:
Ez normális és ez genetika hidd el a te melled is meg fog nőni és ne aggódj am. meg semmi teendőd nincs ülj nyugodtan még Bőven ráérsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!