Frezyderm ph4-es termékcsalád segítene?
Figyelt kérdés
Szinte folyamatosan egy éve visszatérő hüvelygombám van. Abbahagytam a lactacyd használatát és rátaláltam a Frezyderm termékekre. Van valakinek valamilyen tapasztalata, mert én eddig csak jókat olvastam és valahogy muszáj lenne visszaállítanom a megfelelo phmat a gyógyuláshoz.2013. szept. 13. 22:34
1/3 anonim válasza:
Cukroddal minden rendben? Beleid? Rendesen kikezeltek? Partnered is kapott kezelést? Lehet, hogy Candida, az nagyon ragaszkodó.
A gomba szereti a szénhidrátokat, ezekből kevesebbet kéne enni; a fokhagymát nem kedveli. Normál hüvelyflóra nagyban nehezíti a gombásodást, ezért érdemes hüvelyi probiotikumot alkalmazni.
2/3 A kérdező kommentje:
Egy év alatt kb. 5-6 alkalommal is kikezeltek, legutolsó alkalom óta nincsenek kifejezetten a gombára utaló tüneteim, csak valahogy vissza szeretném állítani a ph-t, mert eddig Lactacydot használtam, de az orvos eltiltott tőle, mert a hüvelyem ph-ja rossz volt (5 felett). Minden rendben, szinte tetőtől talpig átnéztek, és semmit nem találtak. Páromat is kikezelték, csak éppen valami hatásos megoldást keresek :)
2013. szept. 14. 15:49
3/3 anonim válasza:
Akkor hüvelyflóra erősítésére probiotikumok, szex után tejsavas öblítés, drogériákban és patikákban vehető hozzá irrigátor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!