Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Frezyderm Intim Segítség...

Frezyderm Intim Segítség (Intim Aid) vagy FREZYDERM pH4 Intim Mosakódó Hab?

Figyelt kérdés
Már régóta visszatérő hüvelygombával küszködök, és most rátaláltam a frezyderm termékekre, de nem tudom hogy a lemosóhabot vagy a gélt próbáljam ki először. Az orvos által felírt gyógyszerek ideig-óráig segítenek, de maximum 3-4 hónap elteltével mindig visszatér a gomba. Ti melyiket ajánlanátok erre a problémára? Úgy olvastam, mindkettő használható naponta. Nagyon örülnék ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat.

2013. ápr. 16. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Én az intim segítséggel kezdtem, aztán amikor elfogyott az első tubus (kb 3 hónap, pedig rendszeresen használtam, de nagyo kevés kell), akkor váltottam a ph4-re. Nekem így jó volt, meg nekem is így ajánlották a sorrendet. Szerencsére azóta semmi probléma (lekopogom...)
2013. ápr. 17. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én egy alapcsomagot rendeltem, abban a hab és a gél is benne volt. Nekem telefonban azt mondták, hogy a habot minden nap fürdéskor használjam, a gélt pedig csak akkor ha probléma van vagy ha olyan környezetbe megyek, mondjuk uszoda, ami után kialakulhat a fertőzés. Én ezek szerint is használom. Már két habot elhasználtam, de az először vásárolt gélből még van. Én ajánlom nincs rá semmi panaszom.
2013. ápr. 17. 14:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. ápr. 17. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!