Ilyenkor mit lehet csinálni? Nem jött meg és el kell kezdenem holnap az új levél gyógyszert.
Figyelt kérdés
Csütörtökön hagytam abba az előző levelet, mindig kedden szokott megjönni. Most meg még semmi. Már 5 éve szedem. Minden szemet bevettem, és nem voltam beteg sem. Nem értem mi lehet a baj.2013. szept. 12. 19:04
1/3 anonim válasza:
A helyedben biztos, ami biztos alapon csinálnék egy terhességi tesztet holnap. Ha negatív, akkor a szokásos módon folytatnám a gyógyszert.
Ha utána sem jön meg, akkor pedig elmennék nőgyógyászhoz.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Én 17 éves koromtól szedtem a gyógyszert,kb fél éve hagytam abba,de én még így sosem jártam.
A helyedben én csinálnék egy terhességi tesztet,nem e azért nem jött meg,ha az negatív,akkor el kellene menned nőgyógyászhoz.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 12. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!