Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lesz így a menstruációval....

Mi lesz így a menstruációval. Tampon?!

Figyelt kérdés
szóval ha felteszek egy tampont.. és nekem szoktak ilyen darabok is kijönni a menstruációval akkor azzal mi lesz mert az ugye a betétre ki tud jönni de ha bent van a tampon azt nyilván nem szívja fel mert ilyen darab vagy hogy is írjam le..remélem értitek a kérdést.
2013. szept. 12. 15:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom a megalvadt vérről beszélsz. Ugyanis normál mennyiségben az teljesen természetes. És egyébként ugyanúgy felszívja a tampon is.:)

Ha nagyobb darabok vannak és sok, akkor viszont az nem normális, mert az problémára is utalhat és azzal pedig nőgyógyászhoz kell menni!

2013. szept. 12. 15:55
 2/3 A kérdező kommentje:
olyan sok nincs de valamikor nagyobb darabok vannak és arra gondoltam mert azt nem tudom h szivná fel a tampon de azért köszi :) akkor gondolom nem lesz probléma.
2013. szept. 12. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Alvadt vér darabok mindenkinél vannak-lehetnek és mégsem okoz gondot azoknál sem, akik tampont használnak. Felszívja ugyanúgy, ne aggódj ezen.:)
2013. szept. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!