Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszket és miért pöttyös?

Miért viszket és miért pöttyös?

Figyelt kérdés
Barátommal voltam (eddig nem volt más lánnyal,először gumi nélkül csináltuk kis ideig, utána gumival,a gumit picikét beszoktunk nyálazni) szeptember 08.-án és másnapra 09.-én hétfőn elkezdett viszketni meg pöttyösödni a kis szeméremajkaim azt szeretném megkérdezni hogy mitől vagy hogyan kaptam el? el kell mennem nőgyógyászhoz?

2013. szept. 12. 15:38
 1/6 anonim válasza:
Igen, menj dokihoz, itt mi nem tudunk segíteni Ő viszont ott igen.
2013. szept. 12. 15:39
 2/6 anonim válasza:
mert a pöttyös az igazi, le kő vágni vagy szopni és jó lesz az :D
2013. szept. 12. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet valamilyen fertőzés (a nyálad ugye tele van olyan bacikkal, amiktől normál esetben semmi bajod nem lesz), de akár gumiallergia is.

Irány a méhész!

2013. szept. 12. 15:49
 4/6 anonim válasza:

Valószínű gombás fertőzés, vagy allergia a gumira. Ne aggódj, kellemetlen ugyan, de mindegyik könnyen kezelhető :)

Valószínű kapsz valami kenőcsöt, használod pár napig és már el is tűnt :) Persze a biztonság kedvéért használd a kenőcsöt legalább két hétig.

A doki el fog mondani mindent pontosan :)

2013. szept. 12. 15:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóknak igaza van, vagy fertőzés vagy gumiallergia. De én ott is megakadtam, hogy minek csináljátok gumi nélkül? Egyrészt ha kezdettől gumival csináljátok, azzal a fertőzésveszély alapból kilőve. Másrészt, ha gumi nélkül csináljátok, a teherbeesés veszélye sem zárható ki száz százalékig, tehát?
2013. szept. 12. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Sima gumiallergia!
2013. szept. 13. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!