Mitől hugyozok egy nap 10x és szúr a húgyhólyagom?
Figyelt kérdés
Ma kb. 10x mentem el pisilni, annyira nagy a vizelési ingerem. Néha, mintha szúrna a húgy hólyagom, mitől van ez?
Vese kő? Megfázva nem vagyok, véreset nem vizelek.
2009. nov. 3. 19:33
1/9 anonim válasza:
ez talán a felfázás kezdeti tünete, ne várj vele míg vérezni fog, mert az már kórházzal jár. menj el a háziorvoshoz ő meg elküld a laborba vizeletvizsgálatra és ott ki derül hogy mennyire nagy a baj. most még az elején vagy, mert nem vérzik, igy gyógyszert kapsz.
2009. nov. 3. 19:35
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs nagy kedvem kimaradni ez miatt a suliból. Biztos, hogy komoly? Mert fölöslegesen nem akarok rohangálni.
2009. nov. 3. 19:37
3/9 anonim válasza:
A napi 10x-i vizelés teljesen normális, még talán kevés is kicsit. Inkább a szúrás miatt kéne aggódnod. A vesekőtől nem a hólyagod fájna. Szerintem amint teheted menj el dokihoz.
2009. nov. 3. 19:40
4/9 anonim válasza:
Biztos vagy nem biztos,ne szórakozz ilyenekkel!
Sokféle dolog lehet,legvalószínűbb a felfázás....de ha az "ráhúzódik" majd a vesemedencédre nézhetsz....
Nem elrettenteni akarlak,de volt már aki elhanyagolta és belehalt.
Szóval irány a Doki!
2009. nov. 3. 19:43
5/9 A kérdező kommentje:
És nem fog ez elmúlni magától?
Csak akkor szúr, ha vizelési inger van, vagyis mintha feszítene, hogy tele a húgyhólyag. A napi 10x vizelést azért írtam, mert nálam kb. 3 a megszokott. De semmiféle gyengülés, vagy fáradság nincs rajtam. :S
2009. nov. 3. 19:48
6/9 anonim válasza:
Ez egy hólyaggyulladás. Minél előbb orvos mert csak rosszabb lesz.
2009. nov. 3. 20:56
7/9 anonim válasza:
Hólyaggyulladásnak tűnik, de ezt az orvos tudja biztosan megállapítani. Annyi biztos, hogy sem a 10x pisilés, sem a szúró fájdalom nem egészséges. Amúgy urológiai rendelés van iskola után, délután is, úgyhogy ezért nem kell kimaradnod a suliból. Ha laborba küldenek, reggeli pisivel, akkor otthon üvegbe pisilsz és suli előtt beadjátok vagy anya elviszi. Ha pedig mégis kimarad egy nap, hát egye penész! Az egészséged fontosabb 1 nap hiányzásnál.
2009. nov. 3. 21:23
8/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a segítséget. Holnap bejelentkezek az urológiára, most már nem sokan vannak az SZTK-ban. :)
2009. nov. 3. 21:51
9/9 anonim válasza:
Ez biztos, hogy felfázás, nekem már ezerszer volt, csak nekem sajnos rendszerint a vesémre húzódik és a vesegyulladás az egyik legszörnyűbb betegség amivel találkoztam. Még az ellenségeimnek sem kívánok vesegörcsöt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!