Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fáj a húgyhólyagom...

Miért fáj a húgyhólyagom reggelente?

Figyelt kérdés
Volt már hólyaghurutom, de ez más. Ha este iszom pl. 2 deci vizet és lefekszem aludni, reggel már nyomó érzést érzek a hólyagomban és elmegyek pisilni, akkor elmúlik ez az érzés. Van olyan, hogy csak fáj egyfolytában alul. Most szedek cranberry kapszulát, most csak akkor fáj, ha sok vizeletet tartok vissza. Sokszor nincs vizelési ingerem, hanem csak a nyomó érzést érzem, és fáj a hólyagom. Ha nem iszom, akkor nem kell wc-re mennem. Mi ez a nyomó érzés? Volt ilyen valakinél, hogy fájt a hólyagja, és pisilés után könnyebbült meg?
2009. aug. 5. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes kismama vagyok,és 12 hetes korunkig fájt reggelre a húgyhólyagom,és amikor elmentem pisilni,akkor jó lett!
2009. aug. 5. 22:18
 2/2 A kérdező kommentje:
hűha...pedig én bizti nem vagyok terhes.... most 2 napja szedem a cranberry-t , azóta nem fáj, vagy csak kicsit ritkán...reméle, javulni fog ahelyzet, köszi a választ.:-)
2009. aug. 6. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!